29 EKİM-4 KASIM KIZILAY HAFTASI

Kızılay HaftasıTürk Kızılayı tarafından Türkiye genelinde  29 Ekim – 04 Kasım tarihleri arasında kutlanmaktadır.

Kızılay HaftasıTürk Kızılayı ve tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlanmaktadır. Türk Kızılayı tüm şubeleri ile birlikte okullar ve sivil toplum kuruluşlarıyla etkinlikleri organize etmektedir. Hafta boyunca, Türk Kızılayının amacına uygun yürüttüğü insani yardım faaliyetlerini öğrenciler, gençler ve kamuoyuna anlatmaktadır. Ayrıca Türk Kızılayı gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerine yönelik farkındalık oluşturmaktadır.

Türk Kızılayı, Kızılay Haftası’ndaki  faaliyetleri ve hizmetleri farklı etkinliklerle anlatmaktadır. Kızılay Haftası için hazırlanan filmler, fotoğraflar, resimler, çizgi filmler, öğretmen sunumları, tasarım dokümanları ve ilk yardım eğitimleri yer almaktadır. Kızılay haftası kutlamaları kapsamında, faaliyet alanlarına ilişkin yapılan çalışmalar ve ilkelere yönelik gençler bilgilendirilmektedir.

SINIFLARIMIZDA DA KIZILAY HAFTASI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILARAK BOYAMALAR YAPILDI.

03.11.2023 101

Kaynak: https://hipokratist.com/kizilayhaftasi/