KOA HAYATIMIZ MATEMATİK eTWİNNİNG PROJESİ BAŞLIYOR

Okulumuz 4-B Sınıf Öğretmeni Tezcan Yılmaz ve 4-D Sınıfı Öğretmeni Serpil Aksu İşler rehberliğine Romanya ve Azerbaycan ortaklı projemiz başlıyor.

Projemiz 7_11 yaş grubuyla yürütülecek.Ekim 2023'de başlayacak, Ocak ayında sona erecek. Öğrencilerimizin analitik düşünmeyi geliştirecek olan projemizde,aynı zamanda dört işlem oyunla öğretilen,müfredat finansalları çerçeveli web2 araçları ile oyun bırakma yeri ayarlanabilir.Matematik turnuvaları düzenlenecek,problem çözme kapasitesi gösterme faaliyetleri yapılacak,temel matematik kavramları ile hikayeler,şiirler,şarkılar oluşturulacak.Resimler Çizilecek .Ünlü matematikçilerin hayatı araştırılacak. Farklı çeşitlilikteki matematik dersleri hizmetleri ve etkinlikleri birleştirilip,akran ülkeleri ile ülkeler arası matematik dostluğu kurulacak.Matematik dersleri eğlenceli ve kalıcı hale getirilecek.Tüm bilgiler için matematik en sevilen dersler haline getirilecek.

03.12.2023 101