ULUSLARARASI SU ELÇİLERİ FEDERASYONU 100.YIL ŞENLİĞİ

29 EKİM COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAMAK İSTERSENİZ ULUSLAR ARASI SU ELÇİLERİ FEDERASYONUNUN DÜZENLEDİĞİ 28 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ'NDE YAPILACAK ŞENLİĞE ÖĞRENCİNİZ İLE BİRLİKTE KATILABİLİRSİNİZ.

KATILMAK İSTEYENLER  İZİN DİLEKÇELERİNİ DOLDURUP KATILABİLİR,

24.10.2023 88

USEF 100. YIL  ŞENLİĞİ İZNİ

Ayşe Tokur  İlkokulu …………….sınıfı  ………….numaralı öğrencisi olan kızım/oğlum………….....................

………………………………………………………………………………………..Uluslararası Su Elçileri Federasyonunun 28 Ekim 2023 de Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinde yapacakları 100.Yıl Şenliğine 12.00 ile17.45 arası katılmasına  izin veriyorum.

Adres:                                                                                                                                               Tarih:

Veli adı soyadı:

İmza: